Skip to content
Bar (1)

Bars lesdag

Meld je aan - 300 €

Tijdens deze class geef en ontvang je 2 keer de Bars, na deze dag ben je officieel Bars practitioner. met certificaat! Je kan na deze dag iedereen een Bars behandeling geven die dat wil. Als persoonlijke toevoeging voor jou en jouw gezin, of misschien als extra behandeling in jouw praktijk…de mogelijkheden zijn eindeloos!
09:30 uur: inloop
10:00 uur: start
Deze dag is geheel verzorgd, er is koffie, thee en water, zoete en zoute snacks en een heerlijke lunch.
´s ochtends geef en ontvang je een Bars behandeling en ´s middags na de lunch geef en ontvang je nog een Bars behandeling.
Rond 18:00 uur eindigt deze heerlijke dag en ga je volledig ontspannen met een Bars-hoofd naar huis.
De Bars zijn 32 punten op jouw hoofd waar je al je verhalen, meningen, overtuigingen en emoties hebt vastgelegd. In dit leven vanuit je ouders, school, maatschappij maar ook uit levens die je hiervoor hebt beleefd.
Door lichte aanraking van deze punten laat je energie stromen en maak je letterlijk ruimte om deze verhalen, meningen, overtuigingen en emoties los te laten. Hoeveel ruimte is er voor jou mogelijk op deze dag?
Jouw investering is 300 euro als dit jouw eerste class is en 150 euro als dit een herhaling is voor jou. Deze prijzen zijn wereldwijd vastgelegd door de Access Consciousness.
Je bent zo ontzettend welkom, ik kan niet wachten om jou te ont-moeten.
Voor meer info of vragen mag je altijd een berichtje sturen.