Skip to content

Project Jij

Project JIJ

Welkom!

Welke beperkende gedachten of overtuigingen weerhouden jou ervan om werkelijk te kiezen voor jou?

Jij kan kiezen voor jou!

Jij kan kiezen voor jouw geluk!

Jij kan kiezen voor jouw ideale leven?

Ja dat wil ik!

We hebben allemaal beperkende gedachtes, gevoelens, emoties en overtuigingen. Die krijgen wij vanuit het gezin waar we opgroeien, vanuit de samenleving het collectief bewustzijn, maar ook vanuit vorige levens.

Jij hebt de keuze om hiervan los te komen en te kiezen voor jouw gelukkigste leven!

Lijkt dit voor jou onmogelijk?

Dat is zeker niet waar! Er zijn manieren om los te komen van alle beperkingen die jou tegenhouden om jouw ideale leven te leiden.

Ja! Ik kies voor mijn ideale leven!

Zelf heb ik jarenlang vanuit mijn beperkende gedachtes, meningen en overtuigingen geleefd. Ik had een drukke full-time baan als manager in de detailhandel. Daarnaast een druk gezin met jonge kinderen die veel van mij vroegen. Een sociaal leven waar ik nauwelijks aan toe kwam en ga zo maar door…Ik werd geleefd!

Tot ik keuze maakte.

Ik maakte de keuze van het een op het anderen moment, geen idee wat het mij ging brengen. Maar ik WIST dat als ik door zou gaan met het leven op deze manier, het zou eindigen in of een burn-out of dat ik zwaar overspannen zou zijn. Ik moest mezelf door de dagen heen slepen en hield nergens energie voor over. Dit leven was geen optie meer voor mij!

Ik nam ontslag!

Superspannend, maar ik heb het gedaan, direct na het maken van deze keuze ontstond er RUIMTE, magisch!

Toen zat ik thuis. Geen werk, geen inkomen en geen plan…ik had werkelijk geen idee welke stap ik wou of zou gaan zetten. De ene beperking na de ander ontstond. Tegelijkertijd kon ik wel heel goed het vertrouwen ervaren. Ik ervaarde dat mijn gezin het heerlijk vond dat ik aanwezig was. Ik was er en dat gaf mijn kinderen ruimte en vertrouwen, waar ik ook ontzettend van genoot! Ik besloot me over te geven…..en te vertrouwen in dat wat er mocht ontstaan zou ontstaan.

Er ontstond ruimte, ruimte voor mij om mijzelf te ontdekken. Ik startte mijn reis, de reis naar MIJ en noemde het

´Project Larissa`.

Ik ging dingen doen waar ik blij van werd. Ik hoefde niet eens te zoeken, alles wat ik nodig had diende zich aan. Cursussen, workshops, ik ging boeken lezen en startte een opleiding. Ik genoot van alles wat er op mijn pad verscheen, ik voelde me vrij, vrij van alles waarvan ik daarvoor druk ervaarde.

Ik leerde vastgezette energie, in de vorm van gedachtes, gevoelens, emoties los te laten om meer ruimte en mogelijkheden te creëren. Ik kwam steeds meer thuis in mijzelf. Voelde dat alles goed is zoals het is en er ontstond een constant gevoel van vertrouwen.

Zelfs al is het nu weleens moeilijk of loop ik tegen een uitdagin aan  – en geloof me die ervaar ik als moeder van 6 kinderen en een eigen bedrijf die ik aan het opzetten ben – maar er is vertrouwen. Vertrouwen dat alles op het juiste moment gebeurd.

Vertrouwen op dat ik mag doen wat er in de energie opkomt. Ik geniet!

Ja!! Dat wil ik ook!

Wil jij, ´Project JIJ` starten en volledig kiezen voor jou?

Ben je eraan toe om ruimte en vertrouwen te ervaren in jouw leven?

JA!!

Ik kan jou helpen jouw reis te starten. Jij en ik gaan samen kijken naar waar jij energie hebt vastgezet. Hoe dit jou blokkeert om jouw ideale leven te leiden. Een magische reis naar JOU!

Start ´Project JIJ!`

Om jouw Project te starten bied ik jou verschillende mogelijkheden, hieronder kan je op de link klikken om jouw mogelijkheden te ontdekken.

Namasté

chakra aura healing larissa blok hoorn hem wijdenes

Wil je een afspraak maken?