Skip to content

Voetreflex

Voetreflex

Een voetreflex behandeling is een weldaad voor jouw lichaam en geest. In de voetreflextherapie wordt uitgegaan van het feit dat dat bepaalde punten op de voeten en handen corresponderen met een zeker orgaan in het lichaam en via energiekanalen, zones en meridianen daarmee ook verbonden zijn.

Door middel van een voetreflex massage hef je blokkades op en kan de energie weer vrij stromen en kunnen de lichaamsprocessen weer natuurlijk verlopen. Je hersteld het natuurlijk evenwicht in het lichaam en creëert een goede gezondheid.

De voeten zijn een spiegel van het lichaam, de rechtervoet staat voor de rechterkant en de linkervoet staat voor de linkerkant van het lichaam.

Ziekten of opkomende ziekten worden kenbaar doordat bepaalde reflexpunten op de voet gevoelig worden. Hiermee worden gebrek aan evenwicht in deze organen of de betrokken organen zichtbaar. Door voetreflex therapie toe te passen kan het lichaam in staat worden gesteld om haar enorme eigen vermogens tot genezing te optimaliseren en ziekte zelfs te kunnen voorkomen.

De behandeling start met een ontspannend voetenbad met een etherische olie, hierdoor kunnen de voeten en daardoor het lichaam alvast in een volledige ontspanning komen. Dan neem je plaats op tafel waar je heerlijk ontspannen kunt genieten van een voetreflex massage. Na de behandeling drink je een glas water en nemen we de behandeling even door.

Voetreflex met lariz

Handreflex

Op de handen zijn de reflexpunten ook terug te vinden. Waar de voeten in verbinding staan met ons lichaam, en een mooie methode is om te ´aarden´ staan onze handen in verbinding met ons hart, ons gevoelsgebied. Handreflex is een zachte massage van de reflexpunten en prima te combineren met een voetreflex behandeling. Als er bijvoorbeeld een wond op de voet zit en een voetreflex behandeling niet mogelijk is, is een handreflex behandeling een fijn alternatief.

Handreflex met lariz noord holland

Tarieven

Voetreflex behandeling

€ 66,-

Handreflex behandeling

€ 44,-

Voet- en handreflex behandeling

€ 88,-
acces bars west friesland met lariz

Wil je een afspraak maken?